Ons team

Graag stellen we ons team van begeleiders aan u voor. We vormen een hecht team dat onderling uitstekend op elkaar is ingespeeld. Het werken met kinderen is onze passie. Zij inspireren ons elke dag weer met hun puurheid en onbevangen kijk op de wereld.

Linda van der Zee

Hallo, ik ben Linda en sinds 2014 eigenaar van deze mooie kinderopvang. Ik ben moeder van Jarno, Jesse en Jorin en woon samen met Tara. Samen runnen wij Liba Biba met heel veel plezier. Ik heb niet alleen de leiding over het team, maar sta daarnaast ook gezellig op de groep, want dat is wat ik het liefste doe! Gezellig samen zijn met de kinderen, hun begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier waardoor geen dag hetzelfde is bij Liba Biba. Het is iedere dag weer een feestje om te mogen werken!

Tara van der Zee

Hallo, ik ben Tara en werk sinds 2020 bij Liba Biba. Ik kan oprecht zeggen dat dit mijn leukste baan ooit is en ik nooit meer anders zou willen. Het werken met kinderen geeft me veel energie en er is niks leukers dan lekker gek te doen met de kinderen. Of ze nou 0 of 12 jaar oud zijn, ik vind het echt super! Inmiddels woon ik samen met Linda en haar kinderen en samen doen we er alles aan om Liba Biba zo mooi en leuk mogelijk te maken voor kinderen en ouders.

Kim Rijke

Mijn naam is Kim Rijke, ik ben 28 jaar en samen met mijn vriend en zoontje, woon ik in Tuk. Ik ben vanaf 2021 werkzaam bij Liba Biba, voornamelijk op de KDV. Kinderen begeleiden tijden hun ontwikkeling en dit volgen vind ik erg leuk om te zien! In mijn vrije tijd wandel ik graag en spreek veel af met mijn vriendinnen.

Corinta Boon

Binnenkort komt hier een mooie foto en een verhaaltje over mij.

Linda van den Akker

Mijn naam is Linda en ik ben 21 jaar. Ik woon samen met mijn vader en zijn vriendin in Oldeholtpade. Ik heb nog 2 zusjes en een broertje. Ik doe aan korfbal, ik speel zelf in het 4e en ben ook nog coach van de A’s. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen en vrienden om leuke dingen te doen.

Sabrina Noppert

Mijn naam is Sabrina Noppert. Ik ben 22 jaar oud en kom uit Emmeloord. Ik woon nu in Wolvega samen met mijn man en zoontje die ook op de opvang is. Ik heb de opleiding SPW gedaan. Hiervoor heb ik ook gewerkt in een kinderopvang. Ik ben gek op paardrijden en creativiteit. Ik werk sinds februari ’22 bij Liba Biba. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ben echt dol op baby’s.

Boukje Bosma – Kraak

Mijn naam is Boukje en ik ben 32 jaar. Ik doe een werken/leren traject bij Liba Biba. Ik woon in Wolvega samen met mijn man en mijn dochter van 6 jaar oud. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ze nieuwe dingen te leren. Ik ben in 2021 begonnen met mijn opleiding en leer elke dag weer nieuwe dingen.

Loes Schippers